Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Sunny Beach -

Statiunea Sunny Beach Bulgaria

Se întinde pe circa 8 km de plajă cu nisip foarte fin, în lungul unui golf semicircular de pe coasta sudică a Mării Negre, la aproximativ 35 de km nord de Burgas. Cu peste 400 de hoteluri, Sunny Beach este cea mai mare staţiune de pe litoralul Bulgariei. Fie că doriţi un sejur cu cazare demipensiune, mic dejun inclus sau all inclusive, în Sunny Beach găsiţi orice variantă.
poze statiunea Sunny Beach
Majoritatea turiştilor care au fost aici spun că staţiunea oferă absolut toate opţiunile de vacanţă şi este extrem de animată. Poate că unica problemă o reprezintă aglomeraţia şi lipsa spaţiilor verzi. In 2013, staţiunea a găzduit peste 80.000 de turişti români.
poze statiunea Sunny Beach

Sunny Beach este cea mai mare si animata statiune din Bulgaria. Plaja se intinde de-a lungul intregii statiuni, pe o lungime de aproximativ 8 km si a primit prestigiosul premiu Blue Flag. Latimea plajei este de 30-60 m, este cu nisip fin, auriu, apa este curata si linistita. Temperatura medie pe zi este de 27 grade Celsius, sezonul tine din Mai pana in Octombrie. Este cea mai insorita statiune a litoralului bulgaresc  beneficiind de 1700 de ore de soare pe timpul sezonului estival.
poze statiunea Sunny Beach

De aici provine si denumirea statiunii.In statiune se gasesc mai mult de 100 de hoteluri unele dintre ele fiind  amplasate de-a lungul plajei. Sunny Beach ofera o mare varietate de locuri de distractie : restaurante, taverne cu spectacole, baruri, cluburi de noapte, cafenele , discoteci. Exista multiple facilitati pentru copii : gradinite, cluburi, locuri de joaca , castele gonflabile, piscine pentru copii, piste de carting pentru copii.

Statiunea are magazine, centre comerciale, bazaruri cu obiecte traditionale si suveniruri. Statiunea  ofera multe oportunitati pentru sport :  hidro biciclete, sporturi pe apa, parapanta, ski pe apa, surfing, plimbari cu bana, skijet, terenuri de tenis, volei, mini golf, popice si bowling, echitatie. Statiunea este recomadata in special celor dornici de distractie  si care isi doresc o vacanta activa.  Aici insa  se vor simti bine si familiile care au copii, fiecare gasind aici activitati potrivite pentru fiecare  varsta.