oferte litoral Bulgaria 2014 transport autocar Bulgaria zilnic
Litoral 2014 Bulgaria

vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
   
   
 
Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Sunny Beach -

Statiunea Sunny Beach Bulgaria

Se întinde pe circa 8 km de plajă cu nisip foarte fin, în lungul unui golf semicircular de pe coasta sudică a Mării Negre, la aproximativ 35 de km nord de Burgas. Cu peste 400 de hoteluri, Sunny Beach este cea mai mare staţiune de pe litoralul Bulgariei. Fie că doriţi un sejur cu cazare demipensiune, mic dejun inclus sau all inclusive, în Sunny Beach găsiţi orice variantă.
poze statiunea Sunny Beach
Majoritatea turiştilor care au fost aici spun că staţiunea oferă absolut toate opţiunile de vacanţă şi este extrem de animată. Poate că unica problemă o reprezintă aglomeraţia şi lipsa spaţiilor verzi. In 2013, staţiunea a găzduit peste 80.000 de turişti români.
poze statiunea Sunny Beach

Sunny Beach este cea mai mare si animata statiune din Bulgaria. Plaja se intinde de-a lungul intregii statiuni, pe o lungime de aproximativ 8 km si a primit prestigiosul premiu Blue Flag. Latimea plajei este de 30-60 m, este cu nisip fin, auriu, apa este curata si linistita. Temperatura medie pe zi este de 27 grade Celsius, sezonul tine din Mai pana in Octombrie. Este cea mai insorita statiune a litoralului bulgaresc  beneficiind de 1700 de ore de soare pe timpul sezonului estival.
poze statiunea Sunny Beach

De aici provine si denumirea statiunii.In statiune se gasesc mai mult de 100 de hoteluri unele dintre ele fiind  amplasate de-a lungul plajei. Sunny Beach ofera o mare varietate de locuri de distractie : restaurante, taverne cu spectacole, baruri, cluburi de noapte, cafenele , discoteci. Exista multiple facilitati pentru copii : gradinite, cluburi, locuri de joaca , castele gonflabile, piscine pentru copii, piste de carting pentru copii.

Statiunea are magazine, centre comerciale, bazaruri cu obiecte traditionale si suveniruri. Statiunea  ofera multe oportunitati pentru sport :  hidro biciclete, sporturi pe apa, parapanta, ski pe apa, surfing, plimbari cu bana, skijet, terenuri de tenis, volei, mini golf, popice si bowling, echitatie. Statiunea este recomadata in special celor dornici de distractie  si care isi doresc o vacanta activa.  Aici insa  se vor simti bine si familiile care au copii, fiecare gasind aici activitati potrivite pentru fiecare  varsta.

esti ghid de turism? inscrie-te acum!
cazare pe litoralul romanesc
vacante iefine
oferte litoral 2016 Bulgaria, oferte litoral 2016 Romania
tarife publicitate InfoTravelBulgaria
oferte litoral Bulgaria 2014
litoral Bulgaria 2014

Circulatie turistica Bulgaria
- populatia 6,9 mil locuitori
2007 - 5,2 milioane de turisti
2008 - 6 milioane de turisti sursa
2013 - au fost 10 milioane turisti in Bulgaria din care 7 mil turisti straini (1 mil din Romania) si 3 mil turisti bulgari. In jur de 300.000 circula in alte tari.

Bugetul de promovare este de 25 mil Euro din care 9 mil Euro fonduri proprii si 16 mil Euro fonduri europene.

InfoTravelBulgaria
Sejururi Bulgaria ieftine si accesibile oricarui buzunar


InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral bulgaria 2017 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2017; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Nessebar.
© 2013 All Right Reserved. "InfoTravelBulgaria" is a registered trademark |
Contact portal turism InfoTravelBulgaria: 0723 286 309 VODAFONE | office@infotravelromania.ro