Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Obzor -

Statiunea Obzor Bulgaria

Staţiunea Obzor este o statiune mica, aerisită şi ferită de aglomeraţie chiar şi în vârful sezonului şi de aceea o recomandăm celor care doresc relaxare şi nu petrecerea vacanţei într-o staţiune agitată.

Foto: biserica din centrul orasului Obzor

Hotelurile de aici se numără printre cele mai bune de pe litoralul bulgăresc şi toate oferă servicii şi facilităţi pentru copii. Obzor are în prezent 7 hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.

Statiunea Obzor se afla la 345 km distanta de Bucuresti si este situata aproximativ la jumatatea distantei dintre Burgas si Varna.

Obzor este o statiune situata la poalele muntelui Stara Planina cu o atmosfera placuta, relaxata. Statiunea se remarca prin spatiul aerisit, plajele frumoase si curate situate intre tarmuri stancoase.

Foto: centrul orasului Obzor (2.500 de locuitori).
O clima este temperata si apa curata face din statiune o destinatie cautata de multi turisti.
Obzor este o statiune recomandata familiior care au copii. Plaja de aproximativ 6 km alaturi de un mic parc unde sunt expuse ruinele unui templu roman sunt elementele de atractie ale statiunii.

Foto: un restaurant dragut din centrul oraselului Obzor decorat cu dinozauri.

In statiune se gasesc hoteluri mici si pensiuni, alaturi de complexe ale caror conditii si servicii la standarde ridicate fac ca turistii sa revina in fiecare an.
In statiune sunt cateva restaurante si magazine unde poti servi masa a la carte, poti achizitiona mici suveniruri. Numarul relativ mic al hotelurilor face ca statiunea sa nu fie aglomerata in sezonul de varf.

Foto: plaja din Obzor, foarte curata ..pe alocuri cu ceva pietre la intrare in apa.

Obor ramane in topul preferintelor familiilor care au copii, este o statiune care si-a fidelizat deja turistii.

Foto: plaja curata si frumoasa din Obzor.

vacante Obzor cu agentia de turism TRAVEL PLANNER
tel: 0731-076-193 ; 021-311-88-58