Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Nisipurile de Aur -

Statiunea Nisipurile de Aur Bulgaria
statiune pentru tineret

Premiată cu Blue Flag – recunoaştere internaţională pentru calitatea plajelor şi a serviciilor turistice de litoral, staţiunea reprezintă o destinaţie de vacanţă de top.

Tarif masinute: 5 leva/ 3 minute. Tarif trenulet: 3 leva/ persoana.
Tarif taxi: 10 leva indiferent de destinatie. Vezi aici oferte cazare Nisipurile de Aur, Bulgaria
fete la plaja Nisipurile  de Aur
Mulţi turişti recomandă staţiunea celor care preferă liniştea în faţa „distracţiei”, familiştilor şi celor cu copii. Însă staţiunea are şi suficiente posibilităţi de distracţie: terase, cluburi etc. În cadrul staţiunii, pentru cei care-şi doresc, există condiţii foarte bune de agrement: parc nautic, sky nautic etc. Nisipurile de Aur au 90 de hoteluri, dintre care 9 sunt de 5 stele, 34 de 4 stele, 32 de 3 stele şi 11 de 2 stele. În 2012, staţiunea a primit circa 60.000 de turişti români.

statiunea Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este una dintre cele mai mari si mai importante statiuni de pe litoralul bulgaresc. Este situata la 17 km distanta de Varna. Numele statiunii provine de la legenda conform careia niste pirati au ingropat o comoara cu monede de aur, iar natura s-a razbunat pe ei ei transformand tot aurul in nisip. De aici si culoarea acestuia si numele statiunii.

masinute statiunea Nisipurile de Aur

Plaja se intinde pe o lungime de 3.5 km si ajunge pana la 100 de metri latime, fiind cunoscuta ca una dintre cele mai bune plaje de nisip din Europa. Apa este curata si foarte linistita, intrarea in mare se face lin .

trenulete statiunea Nisipurile de Aur

Natura a fost generoasa cu aceasta statiune pentru ca aici gasim atat plaja cu nisip fin cat si dealuri impadurite unde ne putem adaposti de arsita verii. Clima este blanda si datorita brizei marii caldura nu este coplesitoare.Sezonul estival se intinde din mai pana in octombrie. Desi este o statiune animata Nisipurile de Aur este si familiior care au copii deoarece aici gasim multe locuri in care acestia isi pot petrece timpul liber in activitati precum: plimbari cu ponei, tir cu arcul, mini golf, castele gonflabile, aqua parc, mini parc de distractii, carting. Viata de noapte este foarte activa in Nisipurile de Aur aici se gasesc multe discoteci, baruri,o parte dintre ele se afla chiar pe plaja.

trenulet statiunea Nisipurile de Aur

De asemenea, in acesta statiune se gasesc si cazinouri pentru cei dornici sa-si incerce norocul. Pe faleza sunt multe restaurante cu specific : international, bulgaresc, chinezesc, libanez, indian , turcesc si italian. Turistii care aleg aceasta statiune pot gasi multiple modalitati de a-si petrece timpul liber: scoala scuba diving, bungee jumping, darts, carting, bowling, terenuri de volei, basket, scoala de echitatie.

statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria