Sunteti aici: Home - Informatii turism -

Informatii turism Bulgaria

In sectiunea Informatii turism puteti gasi: stiri turism din Bulgaria, linkuri, companii de transport Bulgaria si cateva harti turistice.


Bulgaria are un nou brand turistic


Saptamana trecuta Bulgaria a lansat noul brand turistic, cu sloganul Bulgaria-A Discovery to Share, care va fi folosit oficial din luna septembrie.

Noul brand a fost dezvoltat printr-un proiect in cadrul Programului Operational de Dezvoltare Regionala, in valoare de 700.000 EUR, si descrie Bulgaria drept o destinatie prietenoasa, fermecatoare si inca nedescoperita.

Potrivit ministerului, noul brand a fost dezvoltat dupa o analiza a perceptiei actuale a Bulgariei ca destinatie turistica si in comparatie cu destinatii concurente.

Creatorii brandului au luat in considerare sondaje efectuate in 11 tari din Europa si Asia. Conceputul vizual al brandului principal si cele 10 sub-branduri au fost testate in 15 tari, in randul a peste 2.000 de reprezentanti ai industriei turismului.

Ministerul anticipeaza o crestere de 25% a numarului de vizitatori in primii 5 ani de la implementarea strategiei, in timp ce in 10-15 ani numarul acestora ar urma sa se dubleze.
Sursa: InCont.ro [18.01.2013] citeste mai multe stiri


In sectiunea de linkuri turism va vom arata cateva linkuri interesante despre Bulgaria, piata turistica din Bulgaria.
Obiective turistice Bulgaria - Obiective turistice din Bulgaria vezi aici mai multe linkuri