oferte litoral Bulgaria 2014 transport autocar Bulgaria zilnic
Litoral 2014 Bulgaria

vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
   
   
 
Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Elenite -

Statiunea Elenite Bulgaria

Staţiunea Elenite reprezintă o oază de linişte, cu multă verdeaţă, perfectă pentru vacanţa familiilor cu copii. Cazarea se face la unul din cele 3 hoteluri sau la cele peste 250 de vile ale complexului (cu 2 sau 3 etaje, ce împrumută elemente de arhitectură din vechiul Nessebar).

Şi această staţiune are barieră şi este păzită, la fel ca Albena. Elenite dispune de un Aqua Park precum şi de satul de vacanţă Victoria Elenite. Plaja este mai îngustă dar staţiunea nu este recomandată tinerilor amatori de distracţii.

Elenite este o statiune - sat de vacanta adapostita intr-un golf linistit inconjurat de verdeata. Statiunea are numeroase facilitati pentru relaxare si pentru desfasurarea activitatilor sportive. Micul sat de vacanta este amplasat la extremitatea estica a muntilor Balcanici, la 50 de km de orasul Burgas.

Plaja din Elenite este lata si acoperita de nisip fin iar apa marii este linistita si curata. Atmosfera din statiune este linistita, potrivita pentru o vacanta relaxanta, dar este insa animata de prezenta unui aqua parc la intrare, unde atat cei mici cat si cei mari se pot distra la piscinele cu diferite topogane. De asemenea in timpul zilei in statiune sunt mai multe echipe de animatie care ii invita pe turistii care doresc sa fie activi sa ia parte la diferite jocuri (tenis, volei, badminton, tir cu arcul). Pe plaja exista amenajari pentru sporturi pe apa iar in zona umbrita a statiunii sunt amenajari pentru echitatie. Special pentru cei mici este o gradinita si un club de desene animate.

In statiune sunt mai multe restaurante care servesc feluri de mancare locale si europene, cafenele si baruri. Elenite este o statiune care imbina relaxarea cu distractia fiind potrivita pentru turistii de toate varstele.

esti ghid de turism? inscrie-te acum!
cazare pe litoralul romanesc
vacante iefine
oferte litoral 2016 Bulgaria, oferte litoral 2016 Romania
tarife publicitate InfoTravelBulgaria
oferte litoral Bulgaria 2014
litoral Bulgaria 2014

Circulatie turistica Bulgaria
- populatia 6,9 mil locuitori
2007 - 5,2 milioane de turisti
2008 - 6 milioane de turisti sursa
2013 - au fost 10 milioane turisti in Bulgaria din care 7 mil turisti straini (1 mil din Romania) si 3 mil turisti bulgari. In jur de 300.000 circula in alte tari.

Bugetul de promovare este de 25 mil Euro din care 9 mil Euro fonduri proprii si 16 mil Euro fonduri europene.

InfoTravelBulgaria
Sejururi Bulgaria ieftine si accesibile oricarui buzunar


InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral bulgaria 2017 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2017; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Nessebar.
© 2013 All Right Reserved. "InfoTravelBulgaria" is a registered trademark |
Contact portal turism InfoTravelBulgaria: 0723 286 309 VODAFONE | office@infotravelromania.ro