oferte litoral Bulgaria 2014 transport autocar Bulgaria zilnic
Litoral 2014 Bulgaria

vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
   
   
 
Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Duni -

Statiunea Duni Bulgaria

Situată într-un golf întins, la 40 km sud de Burgas şi 7 km sud de Sozopol, staţiunea Duni are numeroase amenajări pentru agrement (piscine, centru de fitness, saună, centru de gimnastică, teren de volei pe plajă, terenuri de tenis, amenajări pentru sporturi nautice, amfiteatru) şi amenajări speciale pentru copii (spaţii de joacă, piscine, grădiniţă).

Complexul din Duni este destinat celor care doresc o vacanţă all inclusive în Bulgaria. Staţiunea este mică, având 5 hoteluri, dar toate de top. Duni a fost planificată încă din anii ’80 de către statul bulgar, care dorea să construiască un resort mic, intim, în stilul celor occidentale, dar cu arhitectură specific bulgărească.

Statiunea Duni este situata la 40 km sud de Burgas intr-un golf ferit de curentii de aer, oferind conditii bune pentru inot si sporturile nautice. Plaja statiunii este acoperita de nisip fin, are o latime ce atinge pe alocuri 100 metri si o lungime de 4,5 km.

Clima este temeperata, iar amplasarea in partea sudica a Bulgariei face ca statiunea sa beneficieza de conditii bune de plaja pentru o perioada lunga de-a lungul anului.
Intreaga statiune este structurata sub forma unui complex, avand multe facilitati pentru petrecerea timpului liber. In statiune sunt piscine pentru adulti si copii, este un centru de fitness, sauna, terenuri de tenis si volei, amenajari pentru sporturi nautice, progrme de animatie etc. Pentru copii sunt amenajate spatii de joaca, piscine si gradinita.
In statiune sunt mai multe terase, restaurante si baruri cu diverse specificuri.

Complexul Duni este construit sub forma unui mic oras vechi cu stradute inguste si cladiri cu arhitectura specifica Bulgariei.

Statiunea Duni este foarte cautata pentru cadrul natural si varietatea activitatilor de agrement atat de catre turistii care isi doresc o vacanta relaxanta cat si de catre cei care sunt mai activi.

esti ghid de turism? inscrie-te acum!
cazare pe litoralul romanesc
vacante iefine
oferte litoral 2016 Bulgaria, oferte litoral 2016 Romania
tarife publicitate InfoTravelBulgaria
oferte litoral Bulgaria 2014
litoral Bulgaria 2014

Circulatie turistica Bulgaria
- populatia 6,9 mil locuitori
2007 - 5,2 milioane de turisti
2008 - 6 milioane de turisti sursa
2013 - au fost 10 milioane turisti in Bulgaria din care 7 mil turisti straini (1 mil din Romania) si 3 mil turisti bulgari. In jur de 300.000 circula in alte tari.

Bugetul de promovare este de 25 mil Euro din care 9 mil Euro fonduri proprii si 16 mil Euro fonduri europene.

InfoTravelBulgaria
Sejururi Bulgaria ieftine si accesibile oricarui buzunar


InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral bulgaria 2017 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2017; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Nessebar.
© 2013 All Right Reserved. "InfoTravelBulgaria" is a registered trademark |
Contact portal turism InfoTravelBulgaria: 0723 286 309 VODAFONE | office@infotravelromania.ro