Sunteti aici: Home - Bulgaria - Statiunea Constantin si Elena -

Statiunea Constantin si Elena Bulgaria

Constantin şi Elena este o staţiune cu 33 de hoteluri de 2, 3 şi 4 stele, situată în nordul litoralului bulgăresc. Dedicată atât tinerilor, cât şi familiilor, este situată în mijlocul unui parc natural, cu golfuri liniştite şi plaje nu foarte generoase, dar confortabile;

Constantin si Elena este populară între staţiuni datorită potenţialului terapeutic. Un alt avantaj este apropierea de oraşul Varna.

Constantin si Elena este cea mai veche statiune a litoralului Bulgariei . Combinatia unica a formelor de relief, munti si mare , aerul curat, apele minerale, i-au creat un renume pentu care statiunea este cautata de foarte multi turisti dornici sa experimenteze acest cadru natural de exceptie.

Complexul se afla la 9 km distanta de orasul Varna si a luat numele manastirii care se afla in apropiere si care a fost ridicata la inceputul secolului 18.

Statiunea se afla in mijlocul unui parc natural, in care se afla fantani, piscine cu ape minerale, alei care asigura accesul catre plaja.

Statiunea nu este foarte mare, insa ofera mare parte dintre facilitatile pe care le gasim in celelalte statiuni, cum ar fi: restaurante si terase, locuri de joaca pentru copii, sporturi pe apa, yachturi pentru agrement. Plaja este de nisip, apa este curata si linistita.
Clima este temperata, are un microclimat specific cu mare concentratie de ioni negativi care se imbina cu briza marii, de aceea statiunea este cautata si frecventata de turisti din toata Europa.

Statiunea Konstantin si Elena este o statiune cu traditie pentru odihna si relaxare.